menu
Word Lid
Vlaams Belang voert met LED-reclamewagen campagne in Boom

Het Vlaams Belang toerde vandaag door Boom met een LED-reclamewagen. Daarop waren campagnebeelden te zien van de partij. “De verkiezingen van 13 oktober worden enorm belangrijk”, zegt Vlaams Belang-lijsttrekker Hans Verreyt. “We willen zoveel mogelijk mensen overtuigen van het belang van hun stem. Enkel met het Vlaams Belang kunnen we namelijk het beleid de juiste richting uitsturen.”

Een opvallend zicht vandaag in Boom. Het Vlaams Belang trok er vandaag door de straten met een LED-reclamewagen. De partij wil daarmee de aandacht vestigen op de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober. “We hebben altijd al innovatief campagne gevoerd met het Vlaams Belang, maar het is de boodschap die telt: er kan heel wat beter in Boom, zegt Verreyt. “Met het Vlaams Belang gaan we volop voor een veilige, Vlaamse en propere gemeente. Elke stem zal tellen en daarom roepen we iedereen op om zeker te gaan stemmen.”

“De resultaten van de verkiezingen van 9 juni tonen aan dat onze partij potentieel heeft om fors te groeien”, besluit Verreyt. Hoe groter we worden, hoe meer we zullen kunnen wegen op het beleid. Enkel met het Vlaams Belang is echte verandering mogelijk. Samen maken we Boom weer van ons!”

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF