menu
Word Lid
Vlaams Belang voert actie voor ‘ander en beter’ beleid in Boom

De lokale Vlaams Belangafdeling deelde vandaag, in het bijzijn van kamerlijsttrekker Lode Vereeck en lijsttrekker voor het Vlaams Parlement Tom Van Grieken, flyers uit in Boom. De actie kadert in de precampagne ‘Ander en Beter’. “Dit jaar wordt een historisch verkiezingsjaar”, zegt Hans Verreyt. “Ander en beter beleid is wel degelijk mogelijk met het Vlaams Belang, maar daarvoor zullen we de grootste partij moeten worden zodat ze ons niet uit de weg kúnnen gaan.” Er werd ook een opvallende campagnewagen ingezet om de boodschap kracht bij te zetten.

​​Onder de slogan ‘Ander en Beter’ lanceerde het Vlaams Belang zijn precampagne voor de verkiezingen. De partij positioneert zich daarmee als het enige alternatief. “Als het huidige beleid wordt verdergezet gaan we de afgrond in”, klinkt het. “Er is maar één alternatief en dat is het Vlaams Belang.” In Boom trok het Vlaams Belang de straat op met flyers en een campagnewagen om de inwoners te overtuigen van die boodschap.

​​“Er is maar één alternatief en dat is het Vlaams Belang”

​​Het Vlaams Belang wil het roer drastisch omgooien en de partij benadrukt dat ze klaar is om deel te nemen aan het beleid. “We willen een Vlaanderen dat sociaal welvarend is, de Belgische stilstand stoppen en eindelijk paal en perk stellen aan de massa-immigratie”, zeggen Van Grieken en Vereeck. “Onze partij heeft daarvoor honderden voorstellen klaarliggen die we willen realiseren met de steun van Vlaming.”

​​De lijsttrekkers wijzen op de inhoudelijke verdieping die de partij heeft verdergezet de afgelopen jaren. “Met thematische studiedagen en inhoudelijke congressen hebben we verder aan een krachtige visie gewerkt om Vlaanderen weer op de sporen te krijgen. Wij zijn klaar voor bestuursdeelname. De mensen smachten naar verandering. Al jaren stemmen ze voor een Vlaams en rechts beleid, maar ze krijgen het omgekeerde. Dat kan veranderen met een ijzersterk Vlaams Belang aan het roer. Het is tijd voor ander en beter, tijd voor het Vlaams Belang.”

​​​De partij verdeelt ook gratis affiches voor de precampagne. Wie wil kan een aanvragen via de website www.anderenbeter.be.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF