menu
Word Lid
Vlaams Belang live vanop de Boomse markt

Vlaams Belang kwam vandaag naar Boom met een mobiele radiostudio ‘V Studio’. De radiowagen ondersteunde onze lokale campagne van de partij met lokale en nationale kopstukken. “Het Vlaams Belang blijft vernieuwen” via deze wijze van communicatie waarmee we -ongecensureerd- de verbinding leggen tussen de fysieke aanwezigheid op de Boomse markt en het virtuele met een livestreamuitzending op Facebook.

“We doen er alles aan om tijdens de campagne onze boodschap zo dicht mogelijk bij de mensen te brengen”, en de “V Studio is daar, naast huisbezoeken, pamfletten en affiches, een uitstekend instrument voor.” zegt Hans Verreyt (Booms volksvertegenwoordiger en 5de kandidaat voor de Kamer). “Het is ook het ideale moment voor geïnteresseerden om een gesprek te hebben met kandidaten en parlementsleden”.

De uitzending van V Studio vond vandaag in Boom plaats. Vlak voor het gemeentehuis was Antwerps lijstduwer en Vlaams Parlementslid Filip Dewinter de presentator. Hij had een gesprek met een aantal kandidaten uit onze regio. Bomenaar Hans Verreyt had het over de toenemende vervreemding van de gemeente en de daarbij samenhangende onveiligheid. "De ongebreidelde massamigratie legt een steeds grotere hypotheek op de leefbaarheid van onze streek. Het Vlaams Belang wil een einde maken aan de overlast die een asielcentrum in Boom veroorzaakt en pleit voor een sluiting ervan." Vlaams volksvertegenwoordiger Bart Claes uit Rumst (5de kandidaat Vlaams Parlement) behandelde het mobiliteitsprobleem en autopestbeleid. "Het Vlaams Belang wil dat iedereen zich kan verplaatsen op de wijze en de plaatsen die hij of zij wil. Wij staan voor een mobiliteitsbeleid waarbij bereikbaarheid met alle vervoersmodi primeert, en waar we inzetten op een beter, efficiënter en veilig openbaar vervoer." Caterina Carrozzo uit Niel (15de kandidaat Vlaams Parlement) "Ooit stond ons onderwijs aan de top, maar dat is vandaag al lang niet meer het geval. Degelijk onderwijs is belangrijk om verderop te geraken in het leven. De focus moet opnieuw liggen op kennisoverdracht." en Vlaams volksvertegenwoordiger Wim Verheyden uit Bornem kwam terug op de toenemende onveiligheid in onze regio en op het openbaar vervoer. "De overheid slaagt er niet in om uw veiligheid te garanderen. Het Vlaams Belang wil de angst van kamp doen veranderen. Het zijn de criminelen die schrik moeten hebben, niet de brave Vlaming."

Na deze uitzending resten ons nog tien campagnedagen. Samen maken we Vlaanderen op 9 juni weer van ons!

De volledig uitzending kan u herbekijken:
https://fb.watch/soiGhulytA/

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF